На блокпосту у Києві затримали озброєних диверсантів (ФОТО)

Чоловіки були вдягнені у військову форму та мали завдання від кураторів

У Голосіївському районі Києва українські силовики затримали двох агентів російських окупантів. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Автомобіль озброєних чоловіків, вдягнених у військову форму, затримали на одному з блокпостів столиці під час дії посиленої комендантської години. При собі в них не було жодних документів. Крім зброї, правоохоронці знайшли у затриманих зошит із завданням від російських військових та телефон, підключений до оператора РФ, на якому велася активна переписка з агентами Кремля.

"Затримані не могли чітко назвати свої анкетні дані та постійно плуталися в іменах. Крім того, в авто на якому пересувались затримані був увімкнений відеореєстратор, який заборонено використовувати в умовах воєнного стану", — повідомили у Київській міській військовій адміністрації. 

Затриманих диверсантів передали співробітникам Служби безпеки України, додали у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від початку повномасштабного вторгнення російські війська пошкодили у Києві 72 житлові будинки, шість приватних садиб, 11 шкіл та п’ять дитячих садочків. У столиці триває боротьба з диверсійними групами. За 27 днів спротиву російському вторгненню в Україну в Києві затримали 162 диверсанти, зокрема у складі 14 груп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися