ЗСУ знищили позиції окупантів на півночі від Києва (ВІДЕО)

По ворогу вдарили з артилерії

Збройні Сили України на півночі Київської області під час артилерійської атаки знищили позиції російських окупантів. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Північ", передають "Коментарі".

"На півночі Київщини російського ворога знищено спільною роботою артилерійського угруповання, зокрема силами та засобами військ оперативного командування "Північ", — йдеться в повідомленні.

За останніми даними Генерального штабу ЗСУ, минулої доби окупантам не вдалося просунутись на жодному з напрямків. Проте ворог 23 березня активно використав використовував авіацію, зокрема для повітряних атак у Київській області. Українські військові зафіксували понад 250 вильотів ворожих літаків за минулу добу, що на 60 більше ніж 22 березня.

"Основними цілями противника залишаються об’єкти військової та цивільної інфраструктури у Київській, Чернігівській та Харківській областях", — зазначили в Генштабі ЗСУ.

Минулої доби окупанти знову намагалися прорватися до північно-західної околиці Києва через Бровари, але знов безуспішно. Активну повітряну ворога фіксували в районах населених пунктів Глібівка, Лютіж та Лебедівка. Вздовж лінії фронту Київській області окупанти укріплюють свої позицій та мінують територію. Протягом дня 23 березні окупанти обстріляли з артилерії північно-східні околиці Києва, а також Калинівку, Горінку, Пуща-Водицю, Нові Петрівці та Романівку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині російські окупанти продовжують зазнавати втрат, намагаючись прорватися до Києва. ЗСУ знищили чергову колону техніки російських загарбників. Зокрема, ворог втратив частину сучасного мобільного комплексу "Краснуха-4", який призначений для прикриття військ та великих територій від радіолокаційного виявлення, а також для протидії літакам-розвідникам та безпілотникам. А Десантно-штурмові війська ЗСУ в районі села Макарів успішно знищили з ПРК “Стугна-П” декілька одиниць ворожої бронетехніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися