Бандерафугас: у Києві підготували "подарунки" для окупантів (ВІДЕО)

Українські бійці обіцяють росіянам "гостинну" зустріч

У Києві бійці територіальної оборони продовжують готуватися до зустрічі з російськими окупантами та створюють для них вибухові сюрпризи. Про це повідомили в Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

За даними Генерального штабу Збройних Сил України, для наступу на Київ у ворожих військах немає ресурсів. Тому російське військове керівництво перекидує на територію Білорусі та окупованого Криму озброєння та військової техніки з військових округів РФ. На Броварському, Чорнобильському та Бучанському напрямках оборони Києва окупанти змушені відмовитися від наступальних дій. Ворог здійснює перегруповування військ, веде розвідку позицій ЗСУ та намагається втримати раніше зайняті рубежі.

Поки росіянам лячно навіть в окопах під Києвом, столична територіальна оборона ретельно готується зустріти "другу армію світу". Ексклюзивний 300-кілограмовий подарунок для окупантів назвали "Бандерафугас".

У Міністерстві оборони України оприлюднили відео, як українські хлопці зустрічатимуть російських загарбників на підступах до столиці. "Бійці 112 окремої бригади територіальної оборони міста Києва зробили кілька сотень "подарунків" для непроханих гостей! А буде ще більше!" — йдеться у дописі до відео. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися