Під Києвом росіянам лячно навіть в окопах, — СБУ

Окупанти вже не мріють про наступ на столицю України

Російські окупанти через значні втрати намагаються вціліти, ховаючись від українських військових в окопах та зізнаються, що їм дуже лячно. Про це свідчать оприлюднені Службою безпеки перехоплені розмови представників "другої армії світу", передають "Коментарі".

Росіяни окопуються поблизу Києва та чекають, коли Путін вирішить забрати їх із того пекла, куди сам і відправив, зазначають в СБУ. "Втрат багато просто: техніку підривають, хлопці гинуть. І так ось щодня", — йдеться в одній з перехоплених розмов.

Окупанти, які намагаються взяти в облогу Київ, відверто зізнаються у своїй небоєздатності та значних втратах серед особового складу: "Ти в окопі, і уламки ось летять. Осколками наших пацанів дуже багато вбило. Пацани молоді по 19-20 років. За добу сплю 6 годин. Страшно!"

Втрати і каліцтва ворожих військ деморалізують необстріляних "вояків": "Позавчора в наступ їздили: БМП втратили, 80-ку, і людей дуже багато. Тепер у обороні стоїмо. В окопи просто закопуємось і стоїмо".


Проте є й такі серед росіян, хто розглядає облогу Києва, як можливість забезпечити собі "безбідне" життя. Про це свідчать майже всі розмови загарбників, які наразі перебувають у Київській області, і які регулярно перехоплює СБУ. Ці нелюди вважають, що доля "посміхнулася їм", адже поблизу Києва більше можливостей для мародерства.

Один з російських окупантів заспокоює дружину в телефонній розмові тим, що на фоні всіх звірств рашистів в Україні мародерство взагалі не злочин. В СБУ нагадали цим нелюдам, що "двохсотим" награбовані речі не знадобляться.


Нагадаємо, Збройні Сили України на півночі Київської області під час артилерійської атаки знищили позиції російських окупантів. Подробиці щодо ситуації на фронті та відео — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині російські окупанти продовжують зазнавати втрат, намагаючись прорватися до Києва. ЗСУ знищили чергову колону техніки російських загарбників. Зокрема, ворог втратив частину сучасного мобільного комплексу "Краснуха-4", який призначений для прикриття військ та великих територій від радіолокаційного виявлення, а також для протидії літакам-розвідникам та безпілотникам. А Десантно-штурмові війська ЗСУ в районі села Макарів успішно знищили з ПРК “Стугна-П” декілька одиниць ворожої бронетехніки.

Джерело: https://ssu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися