У Києві та області триває розмінування та зачистка від снарядів (ФОТО)

Рятувальники показали вилучені боєприпаси

У Києві та Київській області піротехніки продовжують виявляти та знешкоджувати вибухонебезпечні предмети. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

Попри постійні ворожі обстріли, триває розмінування та зачистка від ворожих снарядів у Києві та Київській області. Лише протягом одного дня піротехніки Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили понад 80 вибухонебезпечних боєприпасів. 

У Бучанському та Фастівському районах Київщини сапери працювали у місті Макарів, селах Пашківка та Мала Солтанівка. У цих населених пунктах вилучили ракету Х-555, частину ракети комплексу "Іскандер", а також боєприпаси від системи реактивного залпового вогню БМ-21 "Град".

Мешканцям столиці та Київської області нагадали про необхідність оминати снаряди, які не розірвались, та ні в якому разі не підбирати такі "трофеї" Про усі подібні знахідки потрібно негайно повідомити рятувальників за номером 101 або правоохоронцям на лінію 102.

Нагадаємо, у Києві заради безпеки громадян під час війни посилено стежать за порядком на блокпостах. Правила проходження перевірки на блокпостах нагадали у Патрульній поліції столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися