Напрямки наступу РФ на Київ оприлюднила розвідка Британії (МАПА)

На мапі України вказані усі напрямки атак російських військ

Розвідка Міністерства оборони Великої Британії оприлюднила мапу України, на якій відобразила напрямки наступу російської армії на Київ та в інших регіонах, передають "Коментарі" з посиланням на інформацію іноземного відомства у Twitter.

"Продовжується незаконне та неспровоковане вторгнення в Україну. На мапі нижче наведено останню інформацію про ситуацію в Україні оборонної розвідки – 27 березня 2022 року", — йдеться у дописі до мапи розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

У половині регіонів України та у Києві сьогодні, 27 березня, близько десятої вечора одночасно оголосили повітряну тривогу. Мапу з цими позначеннями оприлюднив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович. До неї оперативно не потрапила Київська область, але по цьому регіону через кілька хвилин теж оголосили повітряну тривогу. Українців закликали не покидати укриттів до повідомлень про скасування загроз.

"Масштабна повітряна тривога у багатьох областях України. Ідіть у укриття і бережіть себе! Прикріплюємо карту з областями, де оголосили тривогу", — прокоментував Арестович.

На мапі видно, що більшість західних областей України 27 березня опинилися під загрозою авіаударів.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до найнебезпечніших напрямків навколо Києва додався Броварський, а саме — території деяких населених пунктів Калитянської, Великодимерської та Баришівської громад. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися