Електричка з Дарниці до Святошина курсуватиме навколо Києва

Маршрут зробили повноцінним кільцевим

У Києві через популярність електрички "Дарниця – Святошин" запустили повноцінний кільцевий маршрут. Про це пасажирів проінформували в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Маршрут електрички "Дарниця – Святошин" подовжили повноцінним кільцем навколо Києва. Це дозволить киянам з лівого берега столиці, від Воскресенки до Лівобережного масиву, Дарниці та Березняків, швидко дістатися центрального вокзалу. Маршрут пролягає через Борщагівку, Сирець та на доступній відстані — на південь від масиву Оболонь, де рух транспорту наразі ускладнений, зазначили в "Укрзалізниці".

Електричка відправлятиметься щогодини з залізничного вокзалу "Дарниця":

— у напрямку Видубичів (за годинниковою стрілкою) з 06:10, останній рейс о 18:10;

— у напрямку Троєщини (проти годинникової стрілки) з 06:15, останній рейс о 18:15.

Останні рейси в обидвох напрямках прямуватимуть до станції Святошин. Швидкість руху поїздів обмежили з міркувань безпеки. Вартість проїзду становить 15 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після закінчення посиленої комендантської години у Києві відновили курсування поїздів з лівого берега Дніпра на правий. Маршрут "Дарниця – Святошин" за проханнями пасажирів в "Укрзалізниці" планували зробити кільцевим, якщо буде підвищений попит.

Нагадаємо, на Центральному залізничному вокзалі Києва відкрили безкоштовний центр кардіодопомоги. Лікарі-кардіологи консультують пасажирів, проводять огляди, роблять кардіограми, ехо-дослідження сердця та аритмологію. Всі процедури виконуються в медичному пункті вокзалу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися