Продукти до Славутича доставляють партизанськими шляхами

Мер окупованого міста розповів про гуманітарну ситуацію

В окупованому Славутичі складна ситуація з гуманітарною допомогою та поки немає затвердженого "зеленого коридору" продукти доставляють в місто партизанськими стежками. Про це розповів міський голова Славутича Юрій Фомічев, передають "Коментарі".

Певний час через бойові дії поблизу Славутича гуманітарна допомога в місто не завозилась. "Дорога була перекрита. Доступу не було. Зараз партизанські стежки наші знову запрацювали. Ми веземо нам допомогу, щоб найближчими днями закрити повністю перший цикл і розпочати одразу другий цикл видачі гуманітарної допомоги", — сказав Фомічев.

Славутицький міський голова перепросив у мешканців за те, що об’єми гуманітарної допомоги поменшали та запевнив, що влада активно працює для вирішення цих проблем. Він зазначив, що практику продажу хліба по талонам проаналізують та зроблять відповідні висновки.

"Ті, хто ще не отримав талони й гуманітарку, потерпіть, будь-ласка. В тій частині, що доїде до Славутича, повинно бути й борошно, й зерно, й крупи, й усе інше для того, щоб люди, які можуть випікати хліб самотужки, випікали його вдома", — розповів мер Славутича.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в окупованому Славутичі вкрай обмежені обсяги гуманітарної допомоги, але продуктів достатньо на складах, потрібна лише доставка.

Нагадаємо, Славутич відновлює життєдіяльність у звичному режимі, але вже понад тисяча містян заявили про бажання евакуюватися. Зараз в окупованому Славутичі залишаються понад десять тисяч людей. Деякі мешканці виїжджають з міста партизанськими стежками на власних автомобілях та на свій страх і ризик.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


не скажу

29 березня 2022, 14:45

из-за тупых пиздливых уродов-долбоёбов ,теперь на этих тропах появятся засады и буду гибнуть люди

люда

29 березня 2022, 14:38

зачем это писать..что бы эти рашисты читали что ли

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися