Багато мін та обстріли: в Ірпінь повертатися небезпечно (ВІДЕО)

Мер міста категорично закликав людей зачекати з поверненням додому

Російські окупанти продовжують обстрілювати звільнений українськими військовими Ірпінь, а у місті багато розтяжок, мін і нерозірваних снарядів. Ірпінський міський голова вкотре закликав мешканців поки що не повертатися додому через високу небезпеку, передають "Коментарі".

"Шановні наші мешканці нашого прекрасного міста Ірпінь! Звертаюсь до вас. Стою біля свого розбомбленого будинку, знищеного, і хочу всіх попросить: "Не треба на даний час повертатися до міста". Пропри те, що ми місто звільнили, місто закінчуємо зачищати, тут небезпечно. Від снарядів, від "Градів", від мінометів ніщо не спасе, ніхто не спасе, і ніхто не буде застрахований, що в вас не влучать", — наголосив Маркушин.

У своєму відеозверненні мер Ірпеня запевним, що відразу поінформує мешканців, коли місто стане безпечним для повернення людей. "Ваша найкраща допомога мені і нашій команді буде залишатися там, де ви зараз залишаєтесь — у безпечних містах. Я обов’язково всіх сповіщу, всім скажу, коли можна повертатися в наше місто", — підсумував Ірпінський міський голова.

Зі звільненого від окупантів Ірпеня планують вивезти навіть тих людей, які досі залишаються у місті. Українським військовим доводиться вмовляти людей щодо евакуації через активні бойові дії та постійні ворожі обстріли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися