У Києві відкрили для громадського транспорту Південний міст

В мерії столиці розповіли про автобусні маршрути

У Києві відсьогодні, 30 березня, через Південний міст дозволили проїзд громадського транспорту. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення Київської міської державної адміністрації.

В мерії столиці поінформували, що через Південний міст курсуватимуть два автобусних маршрути. Автобуси №22 — від вулиці Медової до вулиці Тростянецької та автобуси №91 — від вулиці Анни Ахматової до станції метро "Голосіївська". Між правим та лівим берегом Києва відкрито автомобільне сполучення Дарницьким та Північним мостами.

Водіям нагадали про необхідність пропускати автомобілі "швидкої" допомоги та вантажівки з гуманітарною допомогою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Борисполі відсьогодні, 30 березня, відновили роботу два автобусних рейси. Автобуси курсуватимуть поки що в тестовому режимі. Маршрути, ціни та розклад — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві запрацював повноцінний кільцевий маршрут столичної електрички. З залізничного вокзалу "Дарниця" потяги щоденно та щогодини курсують в напрямках Троєщини та Видубичів.

Окрім того, придбати квитки на потяги зі столиці та ще кількох міст України тепер можна заздалегідь. Дивіться перелік платних та безкоштовних евакуаційних рейсів з Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися