На Київщині нацгвардійці нищать ворожу техніку (ФОТО)

Нові кадри перетворення бойових машин на металобрухт

Підрозділи Національної гвардії разом зі Збройними Силами України знищують російських окупантів на Київщині. Нові кадри перетворення бойових машин на металобрухт оприлюднили в відомстві, передають "Коментарі".

"На київському напрямку підрозділи Національної гвардії України успішно та блискавично знищують окупантів. Від оборони міста Київ та Київської області, бійці Нацгвардії разом зі Збройними Силами подекуди переходять до контрнаступу, тим самим виконують поставлені бойові завдання", — йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що артилерійські підрозділи Національної гвардії України під час боїв з російськими військами здійснювали ураження з закритих вогневих позицій по районам зосередження ворогів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти обстріляли Ірпінську та Макарівську громади, село Шпітьки. Поблизу Гостомелю тривали бої, а Бородянка залишається заблокованою. Замінована територія села Дмитрівка. Ворог переміщується Гостомельською та Димитрівською громадами, а у Бучанській та Немішаївській окопався. Через постійні обстріли з важкої артилерії багато зруйнованої інфраструктури, є загиблі та поранені серед мирних мешканців. 

Нагадаємо, по складу з продуктами під Броварами вдарила ворожа авіація



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися