Ворзель потрапив у перелік небезпечних напрямків під Києвом

На Київщині тривають бойові дії

Під Києвом тривають бойові дій та продовжуються обстріли з боку російських окупантів. Про найнебезпечніші напрямки поінформували у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

В зоні підвищеного ризику для життя залишаються населенні пункти, розташовані вздовж Житомирської траси, Немішаєве, Гостомель Буча та Ворзель, Макарівська та Дмитрівська громади, північ Вишгородського району та деякі села Великодимерської, Баришівської та Калитянської, громад Броварського району Київської області.

Окупанти продовжують бомбити житлові квартали та інфраструктуру міст і цілих сіл. Ворог концентрується на сховищах пального, щоб ускладнити логістичне забезпечення та створити штучну гуманітарну кризу, зазначили в Київській ОВА. Російські загарбники не припиняють терор місцевого населення на окупованих територіях.

На Київщині за минулу добу зафіксовано понад три десятки обстрілів російськими військами житлових масивів та соціальної інфраструктури. Найбільші руйнування — в Бучанському, Броварському та Вишгородському районах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на кількох напрямках оборони Києва тривають контратаки ЗСУ, окупанти не припиняють обстрілів населених пунктів та здійснюють перегрупування військ. В Генеральному штабі ЗСУ фіксують відведення російських військ з Київської та Чернігівської областей до Білорусі. В таких діях українські військові вбачають ротацію підрозділів армії РФ для концентрації сил на сході України, зокрема на Донбасі.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2818


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися