З Ірпеня почали вивозити тіла загиблих мешканців (ВІДЕО)

Також в місті триває евакуація населення

В Ірпені окупанти жорстоко знущалися з населення, розстрілювали мирних мешканців, а вже мертвих людей чавили танками. Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Після звільнення Ірпеня від ворогів територіальна оборона разом з поліцією та військовими почали вивозити тіла загиблих. Мер міста шокований, що окупанти знущалися навіть з мертвих українців. "Танками росіяни чавили наших українців, які бути вбиті. Проста танками закатували в асфальт. Цього та інші напади ми точно не пробачимо жодному їхньому військовому. На це було страшно дивитись", — сказав Маркушин.

За час бойових дій в Ірпені загинули сотні мирних мешканців. Точна кількість загиблих ще встановлюють, адже багато тіл лишаються під завалами зруйнованих багатоповерхівок та приватних будинків. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України оприлюднили відео, як вивозять загиблих з Ірпеня.

"Ірпінь... В мирний час наше покликання – рятувати життя. Але тепер війна. На окупованих територіях гинуть наші громадяни. І тому, ці страшні кадри роботи наших хлопців повинен бачити світ", — йдеться у дописі ДСНС до відео.

У поліції Київщини повідомили, що 29 березня, незважаючи на ворожі обстріли, вдалося деблокувати та вивезти з Ірпеня тіла 14 мирних жителів. Загиблих доставили до судмедекспертів для встановлення причин смерті, їх ідентифікації та пошуку рідних. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися