Розголошення інформації щодо звільнення територій заборонено, — мер Броварів

Мешканців Броварського району попередили про кримінальну відповідальність

Населення міста Бровари та Броварського району Київської області попередили про кримінальну відповідальність щодо розголошення інформації про звільнені від окупантів території. Про це йдеться в заяві мера Броварів Ігоря Сапожко, передають "Коментарі".

"Категорично забороняється входження в щойно звільнені території громад та проведення будь-яких дій без згоди ЗСУ! Попереджаю про кримінальну відповідальність щодо розголошення інформації про звільнені території та проведення будь-яких дій на них без офіційної згоди військової адміністрації!" — наголосив мер Броварів.

За офіційною інформацією Київської обласної військової адміністрації, на Броварському напрямку тривають контратаки українських військових на території Баришівської, Калитянської та Великодимерської громад. Російські війська відступали з кількох населених пунктів. Частина ворожих підрозділів вирушила в бік кордону з Росією. Під час відступу російські окупанти мінують територію.

Територія трьох громад Броварського району забруднена численними мінами, снарядами та саморобними вибуховими пристроями. Керівник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило повідомив, що наразі триває підготовка до розмінування у звільнених населених пунктах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися