Українські військові повернули контроль над Вишеградом (Оновлено)

Інформацію підтвердив, а потім уточнив голова Офісу президента України

Збройні Сили України офіційно заявили про звільнення Вишгороду. Цю інформацію підтвердив голова Офісу президента України Андрій Єрмак, але потім уточнив, що мова йде по Вишеград, що поблизу Макарова, передають "Коментарі".

"ЗСУ офіційно заявили про звільнення Вишгороду. Як повідомив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич, дуже скоро будуть ще хороші новини. Це справді так. Наші міста та громади активно звільняє українська армія, тому очікуємо на гарні новини. І не живіть "зрадою", вірте в наших воїнів", — прокоментував Єрмак.

Проте трохи пізніше у повідомленні керівника Офісу президента України з'явилося важливе уточнення – "мали на увазі Вишеград під містом Макарів".


Окрім того, у Броварському районі Київщини українські військові звільнили від російських окупантів села ВеликаДимерка, Перемога, Рудницьке та Лук’янівка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що територія трьох громад Броварського району забруднена численними мінами, снарядами та саморобними вибуховими пристроями. Керівник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило заявив, що наразі триває підготовка до розмінування у звільнених селах.

Нагадаємо, населення міста Бровари та Броварського району Київської області попередили про кримінальну відповідальність щодо розголошення інформації про звільнені від окупантів території.

Джерело: https://t.me/ermaka2022/131


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися