У Києві та області знищили тисячі боєприпасів: подробиці (ВІДЕО)

Правоохоронці показали знайдені снаряди та їх знешкодження

У столиці та на території Київщини впродовж березня вилучили та знищили близько 10 тисяч різних видів боєприпасів. Про це розповів керівник Національної поліції України Ігор Клименко, передають "Коментарі".

За його словами, вибухотехніки знешкоджують нерозірвані боєприпаси щодня. Серед виявлених снарядів — авіаційні бомби, тактичні ракети, багато артилерійських боєприпасів та гранат.

"В одному із районів столиці виявили та знешкодили дрон-камікадзе окупантів, який був у бойовій готовності. Вибухотехніки поліції майстерно вивели небезпечний апарат із ладу", — повідомив Клименко.

Знешкоджують нерозірвані боєприпаси у спеціально відведених місцях. Подробиці — дивіться на відео.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти при відході з Бучі замінували цивільні споруди, об’єкти інфраструктури та місцевість. Триває розмінування в Ірпені та на звільнених територіях Броварського району Київської області.

Нагадаємо, Збройні Сили України цього тижня значно покращили ситуацію на лінії оборони Києва та звільнили від російських окупантів багато населених пунктів. Триває зачистка від ворогів та розмінування територій. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися