Російські окупанти зазнали нищівної поразки у Гостомелі (ВІДЕО)

Українські військові оприлюднили чергове посилання руському кораблю

Російські окупанти спробували знищити українську "Мрію", розбомбивши аеропорт Гостомелю, але самі зазнали нищівної поразки. Про це заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин у дописі до відео наслідків боїв у Гостомелі, передають "Коментарі".

Мер Ірпеня показав територію аеропорту, усіяну залишками розбитої Збройними Силами України техніки окупантів. "Це ворожа техніка, яку перебили наші хлопці. Ось їхня одна пушка, далі техніка. Все знищено. Вазики з літерами V, інші автомобілі з літерами V. Тепер вони можуть це лише в одне місце це собі засунути, або ми допоможемо їм це зробити", — прокоментував відео Маркушин.

На фоні аеропорту у Гостомелі українські військові зробили колективне відео з посиланням руському кораблю за курсом у відомому напрямку. "А "Мрію нашу прекрасну ми зробимо ще краще, відбудуємо", — додав мер Ірпеня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у звільнених населених пунктах Київщини посилили комендантську годину. Це стосується Броварського, Вишгородського та Бучанського районів. На території цих міст та сіл обмеження чинні з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися