Українські десантники взяли під контроль район міста Прип’ять (ФОТО)

ЗСУ повернули контроль на ділянці кордону з Білоруссю

Українські військові повернули контроль в районі міста Прип’ять та на ділянці державного кордону України з Білоруссю. Про це заявили в Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 3 квітня, підрозділи Десантно-штурмових військ Збройних Сил України взяли під контроль район міста Прип’ять та ділянку державного кордону України з республікою Білорусь", — йдеться в повідомленні Міноборони України.


Зараз на звільнених територіях Київської області триває зачистка від окупантів та розмінування. Піротехніки продовжують знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, повідомили у ДСНС України.

"Упродовж минулого дня, на території Київської області, саперам вдалося вилучити та знищити 197 одиниць вибухонебезпечних предметів", — зазначили рятувальники. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у звільнених населених пунктах Київщини посилили комендантську годину. Це стосується Броварського, Вишгородського та Бучанського районів. На території цих міст та сіл обмеження чинні з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися