Поліція посилила патрулі у звільнених містах Київщини (ФОТО, ВІДЕО)

Триває зачистка території від диверсантів та розмінування

Поліція посилила патрулювання в усіх звільнених від окупантів населених пунктах Київщини. Про це заявив голова Національної поліції України Ігор Клименко, передають "Коментарі".

Керівник Нацполіції відвідав звільнені від ворожих військ Макаров, Бородянку, Бучу, Ірпінь та Гостомель. Зараз у цих містах та селах триває зачистка території від диверсантів, виявлення мародерів та знешкодження вибухонебезпечних предметів і боєприпасів. Кількість патрульних нарядів поліції, спецпідрозділів та оперативних служб збільшили. Правоохоронці також надають допомогу місцевому населенню.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій показали, які боєприпаси знаходять на звільнених територіях Київщини. Населені пункти усіяні гранатами, мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

"Наші піротехніки продовжують розміновувати забруднені території, а ми вкотре закликаємо громадськість не забувати про правила поводження із вибухонебезпечними предметами", — заявили в ДСНС України.

На звільнених територіях населених пунктів Броварського, Вишгородського та Бучанського районів Київщини до ранку 5 квітня триває посилена комендантська година



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися