У звільнених від окупантів Іванкові, Бучі та Бородянці орудують мародери

На скарги мешканців вже відреагували депутати та в поліції

У звільнених від російських окупантів Іванкові, Бучі та Бородянці орудують мародери та торгують гуманітарної допомогою. Про такі масові випадки мародерства стало відомо народній депутатці України Ользі Василевській-Смаглюк, передають "Коментарі".

"До мене надходять масові скарги громадян на місцевих мародерів, які крадуть недокрадене орками а також продають гуманітарку, пальне, яке ми доставляємо. Особливо в Бучі, Бородянці, Іванкові. Я звернула на це увагу міністра внутрішніх справ та очільника обласної поліції Київщини. Патрулювання вже посилено", — заявила депутатка.

За її словами, з усієї України направили додаткові сили правоохоронців "для боротьби з недобитками" на звільненій Київщині. "Кожен з них хай готується зняти штани та обійняти стовп електропередач. Будемо вас *издити так само, як і руських", — наголосила Смаглюк.

Вона також оприлюднила світлини, з якою важкістю доправляють гуманітарну допомогу до Іванкова через зруйнований міст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після звільнення від окупантів у Київській області розпочинають відновлення зруйнованих мостів, доріг та залізничних колій. Які об’єкти інфраструктури розпочнуть ремонтувати в першу чергу — в нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися