У Бучі триває розмінування території (ФОТО, ВІДЕО)

Які снаряди знаходять рятувальники

На прикладі Бучі світ побачив жахіття російської окупації на Київщині і ті жертви, які залишає після себе "руский мир". У Державній службі з надзвичайних ситуацій України показали, які боєприпаси знаходять у звільненій від нелюдів Бучі, передають "Коментарі".

Зараз найголовніше завдання українських рятувальників — не допустити нових жертв і зробити звільнені від російських загарбників міста та села безпечними для населення. "Щодня піротехніки Київщини очищують території, дороги, будинки та інфраструктурні об'єкти від арсеналів боєприпасів, що залишили після свого відступу окупанти", — йдеться в повідомленні ДСНС.

У Бучі триває не тільки розмінування, а й пошук загиблих та вивіз тіл. Щодня жертв російського звірства у місті стає дедалі більше. Правоохоронці виявляють трупи у розграбованих та зруйнованих снарядами квартирах, у братських могилах та приміщеннях, які росіяни перетворили на катівні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після звільнення від окупантів у Київській області розпочинають відновлення зруйнованих мостів, доріг та залізничних колій. Які об’єкти інфраструктури розпочнуть ремонтувати в першу чергу — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися