В Ірпені відновлюють водопостачання та інфраструктуру (ФОТО)

У місті прибирають вулиці, а у передмісті — ремонтують водогін

В Ірпені працівники "Київводоканалу" допомагають відновлювати водопровідно-каналізаційне господарство міста. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичного підприємства.

В Ірпені обстежують напірний каналізаційний колектор діаметром 500 мм, який був пошкоджений внаслідок влучення ворожого снаряда. Київський водоканал відправив до Ірпеня кілька одиниць спецтехніки, адже вся техніка місцевого водоканалу була повністю знищена обстрілами російських окупантів.

Зруйнований російськими окупантами "Ірпіньводоканал" знаходиться на шляху до відновлення, заявили у підприємстві "Київводоканал". Там оприлюднили фото пошкоджених обстрілами будівель, понівечених водопровідних споруд та знищеної в Ірпені ремонтної техніки.


Відновлення життєдіяльності Ірпеня триває на вулицях та дорогах міста, повідомили в Міністерстві інфраструктури України. Працівники Служби автомобільних доріг в Київській області прибирають з вулиць повалені дерева та евакують потрощені автомобілі. На під'їзді до Ірпеня облаштовують тимчасову переправу та готуються до будівництва нового мосту. Розпочати будівельні роботи планують найближчим часом.

До розбирання завалів в Ірпені долучили й сотні волонтерів з Києва та інших міст. Повертатися до Ірпеня місцевим мешканцям досі небезпечно. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися