У Славутичі намагаються вирішити критичну ситуацію з пальним

Мер міста назвав причини проблему та розповів, як її вирішують

У Славутичі досі залишається критичним питання забезпечення міста пальним. Про це розповів Славутицький міський голова Юрій Фомічев, передають "Коментарі".

За його словами, дорога до Славутича все ще неякісна, важка, але проїзна, проте нестача палива — критична. "Ми маємо все ще обмежену логістику до Славутичу щодо вантажів, які можуть сюди приїздити. Критичне питання залишається по пальному, тому що наші оператори АЗС, які присутні у Славутичі, на сьогодні не мають достатньо транспорту, щоб довести до Славутича пальне", — пояснив Фомічев.

Мер міста повідомив, що влада намагається вирішити цю проблему протягом цього тижня. "Ми працюємо з тим, щоб знайти якусь альтернативу. Можливо навіть, що це буде якась мобільна заправка, мобільний заправний комплекс, який приїде й буде продавати пальне в Славутичі", — розповів міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прикордонники підняли український прапор над декількома підрозділами в Київській області, звідки Збройні сили України погнали загарбника, та показали наслідки окупації Чорнобильської зони. Розриті окопи росіян у Рудому лісі поблизу ЧАЕС можна побачити з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися