Дорожники розчищають трасу Київ — Чоп та зачищають Ірпінь (ФОТО)

Тривають аварійні та відновлювальні роботи

У передмісті Києва оперативно відновлюють безпечні логістичні ланцюжки на звільнених територіях, щоб налагодити постачання гуманітарної допомоги до постраждалих міст регіону. Про це розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, передають "Коментарі".

За його словами, наразі понад 250 людей та 117 одиниць техніки продовжують роботи з розчищення вулиць та відновлення дорожньої інфраструктури Київщини.

"За останні три дні ми вже розчистили 67 км дороги Київ — Чоп. Уже найближчим часом, після проведення усіх необхідних безпекових заходів, маршрут Київ — Житомир буде відкрито", — заявив Кубраков.

Міністр інфраструктури України повідомив, що також вже звільнили від сміття, ґрунту, дерев, обвалених парканів і частин будинків майже 37 км вулиць міста Ірпінь. Триває спорудження тимчасових переправ на під’їзді до Ірпеня та на Житомирській трасі, поблизу Стоянки. Тут роботи планують завершити наступного тижня.

Очільник Мінінфраструктури України показав на фото, як дорожники прибирають обпалену будівельну техніку в Ірпені.

Нагадаємо, у передмісті Києва та на околицях столиці тривають аварійно-відновлювальні заходи, проводять розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Дивіться відео в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися