Київська кільцева електричка тепер курсує швидше (РОЗКЛАД)

Рух потягів пришвидшили на 40 хвилин

"Укрзалізниця" з 10 квітня пришвидшила на 40 хвилин київську кільцеву електричку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

З неділі, 10 квітня, кільце навколо столиці міська електричка долатиме за одну годину 50 хвилин за збереженням усіх зупинок. Відьогодні перший поїзд з залізничного вокзалу "Дарниця" вирушатиме о 06:31, а зі станції "Святошин" – о 06:30.

За два тижні руху кільцева електричка в Києві перевезла майже 100 тисяч пасажирів. Найбільш популярними сполученнями стали Дарниця – Центральний залізничний вокзал, Святошин – Центральний залізничний вокзал та Почайна – Центральний залізничний вокзал. Вартість квитка на міську електричку залишалась фіксованою – 15 гривень.

В "Укрзалізниці" оприлюднили новий розклад столичної міської електрички:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали ремонт станції міської електрички "Русанівка", яка не працювала з 2011 року. Для житлових масивів Русанівка, Березняки, Соцмісто та цілої низки житлових комплексів навколо ця станція суттєво полегшить щоденну логістику та розвантажить розв'язки на проспекті Соборності. Відкрити станцію обіцяють вже в квітні.

Читайте также