У Києві розповіли про кількість переселенців та з яких міст

Скільки людей переїхали до столиці через російське вторгнення та контакти управлінь соцзахисту

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну до Києва переселились майже десять тисяч українців, які були вимушені залишити свої оселі. Про це розповіла заступниця мера Києва Марина Хонда, передають "Коментарі".

Мільйони українців вимушені були покинути свої домівки та шукали безпечніших місць на заході України та за кордоном. Частина з них зупинилася в Києві. З 24 лютого Управління соціального захисту населення у столиці зареєструвало 9432 нових переселенців, повідомили у мерії.

"Найбільше вимушених переселенців з Київської області — 3978 осіб — це міста Ірпінь, Буча, Гостомель. Ще майже дві тисячі — з Донецької області, близько 1500 осіб — з Чернігівської", — повідомила заступниця мера Києва.

Для отримання державної допомоги та статусу переселенця у Києві необхідно стати на облік у районних управліннях праці та соціального захисту населення. Прийом документів у столиці продовжено до 30 квітня. Контакти управлінь праці та соціального захисту населення Києва можна подивитись за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що оборонна операція Києва тривала з 24 лютого до 2 квітня, а її мета — досягнута, наголосив керівник штабу Київської військової адміністрації. Українські військові зупинили російських окупантів та завдали значних втрат армії РФ. Операція з оборони Києва завершена, але загроза для столиці не зникла. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися