Кличко ініціював перейменування скверу у Києві на честь героїв Маріуполя

Раніше тут стояв пам’ятний знак на честь дружби Києва та Москви

В День довкілля мер столиці Віталій Кличко відвідав сквер, в якому раніше демонтували пам’ятний знак на честь дружби Києва та Москви. Київський міський голова ініціював перейменування зеленої зони на честь героїв Маріуполя, передають "Коментарі".

Мер Києва відвідав сквер на вулиці Якубовського, що на Теремках, який кілька років тому відремонтували. В День довкілля у цій зеленій зоні висадили калину та черемшину.

"Раніше ця зелена зона мала неофіційну назву сквер споріднених міст на честь дружби Києва та Москви. В центрі скверу стояв відповідний пам’ятний знак. У липні 2021 року Київрада ухвалила рішення про його демонтаж. 1 вересня знак демонтували", — нагадав Кличко.

Київський міський голова зазначив, що скверу потрібна нова назва. "Я ініціюю, щоб Київрада ухвалила рішення, аби цей сквер носив офіційну назву – Сквер Героїв Маріуполя", — заявив Кличко.

Відповідний проєкт рішення Київська міська рада має розглянути на найближчому засіданні, додав мер столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в рамках Дня довкілля відбулися толоки в усіх районах столиці. Роботи з благоустрою столиці провели на 16 локаціях. Кияни та комунальники висадили близько півтисячі дерев і тисячу кущів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися