У київській лікарні пролікували понад 800 пацієнтів з коронавірусом

Міністр охорони здоров'я вирішив провести брифінг для преси в одній з київських лікарень

Коронавірус в Києві не відступає. Незважаючи на карантинні обмеження, столиця все ж ризикує потрапити в "помаранчеву" зону. Черговий брифінг про проблему з цим захворюванням міністр охорони здоров'я Максим Степанов вирішив провести в одній з лікувальних установ Києва. Про це повідомляє УНН.

"Сьогодні ми проводимо брифінг не в будівлі Міністерства охорони здоров'я, а в Київській міській лікарні №4. Чому саме тут? Тому що це одна з таких, потужних лікарень Києва. 23 відділення тут знаходиться - працюють близько 700 співробітників. І в тому числі ця лікарня є лікарнею для лікування хворих COVID-19. Відразу ще в березні-місяці надійшов перший хворий COVID-19. Розгорнуто 375 ліжок для лікування хворих COVID-19. З них 20 ліжок інтенсивної терапії", - сказав Максим Степанов.

З початку спалаху захворювання в Київській міській лікарні №4 пролікували вже понад 800 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19 або підозрою на нього.

Міністр також уточнив, що на сьогодні лікарня забезпечена всім необхідним для пацієнтів в COVID-19.

Як повідомляв портал "Коментарі", з кінця травня зведені патрулі поліції та муніципальної охорони здійснили понад 5,5 тисячі перевірок. Держслужбовці та добровольці перевіряли роботу суб'єктів господарювання на дотримання протиепідемічних обмежень, протоколи складали майже в кожному шостому випадку



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися