На Київщині завершено роботи з відновлення зруйнованого мосту на Стоянку

Тепер з'єднання з Києвом через Житомирську трасу відновлено

18 квітня біля Стоянки автомобілі знову почали їздити тимчасово збудованою переправою через річку Ірпінь: транспортне сполучення встановлено між Житомиром та Києвом. Про це повідомляє міністр інфраструктури Олександр Курбаков у своєму офіційному Faccebook-акаунті.

Цей напрямок був одним з тих, де критично важливо було відновити транспортне сполучення якнайшвидше, оскільки воно було зруйноване в перші ж дні вторгнення армії РФ. Саме тому у перші ж дні після того, як Київська область була звільнена від окупантів, співробітники Київавтодору розпочали роботи з відновлення сполучення між Житомиром та Києвом. Серед завдань організації - розчищення траси та паралельна побудова тимчасової дороги, якою автомобілі зможуть об'їжджати тимчасово зруйнований міст. Разом із військовими Київавтодор протягом 13 днів зводили білощебневу дорогу з дорожніми знаками та переправою через річку Ірпінь.

Тимчасовою переправою через Ірпінь зможуть користуватися легкові та маловагові автомобілі, а для вантажного транспорту поки що передбачені інші обхідні колії.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що поліція та ДСНС розпочали роботи з розмінування території між аеропортом та Гостомелем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися