Зоопарк XII Місяців готується до відкриття та готовий до співпраці з рестораторами

Зоопарк готовий надавати допомогу рестораторам, чий бізнес постраждав за період війни

Про те, що контактний зоопарк XII Місяців готується до відкриття, повідомляється на офіційному обліковому записі закладу в Facebook.

Також у повідомленні йдеться про те, що зоопарк готовий до співпраці та допомоги тим власникам ресторанного бізнесу, проекти яких постраждали внаслідок військової агресії РФ: власники парку пропонують різні варіанти співпраці, які допоможуть у відновленні діяльності рестораторів.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, як в одному з київських зоопарків доглядають тварин у воєнний час. Крім того, фахівці, які працюють у зоологічному парку, поділилися основними правилами, які допоможуть власникам захистити своїх вихованців від стресу під час війни, оскільки зараз тварини зазнають постійної негативної дії з навколишнього середовища.

На даний момент деякі зоопаркові тварини переміщені у внутрішні вольєри, які знаходяться під землею на території парку. За емоційним та фізичним станом тварин постійно стежать досвідчені ветеринарні лікарі та у разі потреби підопічні зоопарку отримують заспокійливі препарати, які допомагають знизити негативний вплив нинішнього становища на їхнє психологічне та фізичне здоров'я.

Крім того, життя в зоопарку б'є ключем: за період війни тут з'явилися на світ двоє козенят і два дитинчати котячого лемура. Також ветеринари внесли корективи до раціону харчування підопічних зоопарку, щоб дати їм можливість отримувати всі необхідні поживні речовини навіть при заміні корму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися