У Києві розбирають завали в одній із багатоповерхівок (ФОТО)

Як тривають роботи столичних рятувальників

Столичні рятувальники розбирають завали у багатоповерховому житловому будинку в Шевченківському районі Києва, зруйнованого внаслідок обстрілу російських окупантів. Як тривають роботи, розповів директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук, передають "Коментарі".

Завали в багатоповерхівці у столиці та на Київщині вже кілька днів розбирають працівники Київської служби порятунку. За словами керівника Департаменту муніципальної безпеки Романа Ткачука, протягом двох днів на покрівлі будинку розібрали аварійні конструкції.

До роботи, що тривають, залучають спецтехніку. На об’єкті у Шевченківському районі Києва працюють до дванадцяти рятувальників. В мерії столиці оприлюднили світлини з місця подій.

Тривають також роботи з обстеження зруйнованих внаслідок обстрілів житлових будинків у Києві. До комісії столична влада залучила профільних фахівців, які оцінюють рівень пошкоджень та руйнувань. У Київській міській державній адміністрації підрахували, що загалом внаслідок обстрілів у столиці зазнали пошкоджень понад дві сотні будівель, серед них житло киян, приватні будинки, дитячі садки та школи. У близько сотні будинках з найменшими пошкодженнями вже провели першочергові роботи.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у столиці десять будинків, що обстріляли російські окупанти, не підлягають ремонту



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися