У Броварах провели весняну толоку (ФОТО)

Як прибирали місто, показав мер

У Броварах напередодні Великодня, сьогодні, 21 квітня, місцеві мешканці вийшли на весняну толоку. Про це розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, у Чистий четвер, аби зустріти світле Воскресіння Христове прибраними та затишними територіями, у весняній толоці взяли участь сотні броварчан. Місцеві мешканці разом з комунальниками також висадили дерева та квіти у Броварах.

"Понад 700 мешканців громади сьогодні вийшли на весняну толоку. Дякую кожному, хто сьогодні долучився до великого прибирання, хто висаджував дерева та квіти, упорядковував свої прибудинкові території, наводив лад у Броварах та селах нашої громади", — прокоментував Сапожко.

Броварський міський голова наголосив, що українці – непереможна нація, адже ми свято зберігаємо свої традиції, маємо в серці те, чого бракує окупантам – віру в світле майбуття та любов до рідної землі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в рамках Дня довкілля відбулися толоки в усіх районах Києва. Роботи з благоустрою столиці провели на 16 локаціях. Комунальникам допомагали небайдужі кияни. У Києві попри воєнний стан прибрали території і висадили близько півтисячі дерев і тисячу кущів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися