Після деокупації на Київщині частково відновили роботу 4 лікарні

Зараз у цих медичних закладах продовжуються ремонтні роботи

Про те, що на Київщині, звільненій від окупантів, тепер знову частково працюють 4 лікарні, повідомляється в Telegram-каналі Київської обласної військової адміністрації.

За даними Київської ОВА, наразі тривають ремонтні роботи з відновлення потерпілих у результаті ворожого обстрілу лікарнях. Наразі Поліська, Бородянська, Макарівська та Ірпінська лікарні можуть частково виконувати свої функції.

На даний момент у тих населених пунктах Київської області, де лікарні пошкоджені та надання медичної допомоги в них неможливе, постраждалих лікують силами амбулаторій інших міст та сіл області. Також надають допомогу сформовані бригади Товариства Червоного Хреста, бригади обласного центру екстреної медичної допомоги та бригади Міністерства охорони здоров'я України.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що зі зруйнованого музею у Бородянці вивезли вцілілі експонати. Про це повідомляє радник голови Київської обласної воєнної адміністрації Олексій Кулеба. Експонати за його словами почали вивозити за першої нагоди.

Читайте також: у Борисполі планують звести житло для переселенців.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3379


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися