У Києві пасажири електрички поділилися враженнями щодо станції "Русанівка" (ВІДЕО)

Цю станцію міської електрички нещодавно відкрили після десятка років закриття

У Києві пасажири кільцевої міської електрички дуже задоволенні нещодавнім відкриттям станції "Русанівка" та поділилися своїми враженнями в сюжеті "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

"Зараз ми на відновленій станції "Русанівка". Я зараз тут не на правах функціонера "Укрзалізниці", а на правах місцевого жителя, тому можу сказати від імені усіх жителів Березняків, Русанівки, що за цією станцією скучили", — зазначив заступник директор пасажирської компанії Олександр Шевченко.

Станція Русанівка була закрита одинадцять років та заростала травою, нагадав він. "Нарешті вона працює. Тут курсують щогодини поїзди", — додав киянин.

Він запитав перших пасажирів міської електрички щодо вражень від відкриття станції "Русанівка". "Я сьогодні буду їхати на Почайну. Це дуже зручна відстань, щоб доїхати, не враховуючи метро, оскільки маршруток зараз немає, тому електричка — це єдиний варіант, як можна дістатися з Русанівки на Почайну", — каже одна з пасажирок.

"Так зручніше дістатися, ніж маршруткою, тому що затори, а електричкою швидше. Якщо чесно, я дуже давно їздила електричкою, навчалась ще. Їздила до Козятину, там були жахливі електрички. Зараз — набагато краще: вікна, крісла, немає такого бруду", — зазначила інша киянка.

"В умовах воєнного часу "Укрзалізниця" заслуговує серйозних похвал, тому що відкриває маршрути, оптимізує рух, особливо з лівого на правий, з правого на лівий береги дуже актуально", — вважає ще один пасажир кільцевої міської електрички.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" пришвидшила на 40 хвилин київську кільцеву електричку та оприлюднила новий розклад приміських поїздів. Окрім того, на кільцевому маршруті в Києві курсує сучасний електропоїзд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на панорами Русанівських садів, де тривало у мирний час зведення метро на Троєщину, можна подивитись з висоти. Як виглядала територія поблизу будівництва Подільського мосту до російського вторгнення — дивіться на відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися