На панорами Русанівських садів можна подивитись з висоти (ВІДЕО)

З’явилися нові кадри зимового Києва

У Києві на панорами Русанівських садів, де триває зведення метро на Троєщину, можна подивитись з висоти. Як виглядає територія поблизу будівництва Подільського мосту, у новому відео показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео зазначив, що чудова сонячна погода є гарною нагодою поглянути на невисотну забудову Русанівських садів з висоти пташиного польоту.

"Політаємо сьогодні над сучасними Русанівськими садами, доки сюди не прийшла цивілізація у вигляді метро на Троєщину та автомобільного мосту. Намагався триматися нижче, але так, щоб не порушувати повітряний простір над приватними будинками. На задньому плані видніється будівництво Подільського мосту", — прокоментував блогер Сергій Мухлинін.

Днями блогер оприлюднив нове відео, як у Києві триває будівництво метро на Троєщину на Подільсько-Воскресенському мосту. Зокрема, які будівельні роботи виконують з боку Русанівських садів.


Нагадаємо, зазирнути на будівництво чергового мегамолу у Києві можна з висоти пташиного польоту. Дивіться відео зведення величезного ТРЦ Ocean Mall на Либідській площі у столиці.

Торік у Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів у Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. Площа торговельно-розважального центру Respublika Park на Теремках складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду. Дивіться на ТРЦ Respublika Park на відео з висоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту тривають будівельні роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає споруда — дивіться у нашому матеріалі.

Окрім того, у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торговельного центру "Дитячий світ". Об’єкт розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. Під час капітального ремонту планують максимально зберегти оригінальний фасад ТЦ, зроблений у стилі модерн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися