У Київзоо підростає лемур Байрактар, а слон Хорас по тривозі йде до укриття (ФОТО)

Дізнайтеся про новини столичного закладу та дивіться фото тварин

Київський зоопарк поки не приймає відвідувачів, але там триває життя. Про догляд за тваринами та новини закладу розповіли в мерії столиці, передають "Коментарі".

За час воєнного стану у Київському зоопарку змінилася поведінка деяких тварин. Наприклад, слон Хорас навчився одразу прямувати в укриття, коли чує сигнал повітряної тривоги. Оговтуються від постійних вибухів зебри, які не виходили 23 дні війни, а зараз гуляють просто неба.

Горила Тоні має гарний апетит і настрій. Підростає відомий шанувальникам Київського зоопарку малюк-лемур Байрактар. До столичного зоопарку переїхала з одного з приватних зоопарків Харкова тигриця Даліла. Змучену стресом тварину підлікували та нещодавно вона вперше вийшла до свого вуличного вольєру. Подивитися на красуню-тигрицю можна на відео.

За усіма тваринами цілодобово дбають фахівці Київського зоопарку. Підтримати заклад та його мешканців можна через купівлю квитків та благодійні внески, нагадали в мерії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що контактний зоопарк XII Місяців готується до відкриття. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися