Сонце та грози: синоптики дали прогноз погоди у Києві на тиждень

Погода у столиці буде мінливою

У Києві на початку цього тижня прогнозують грози, дощ та сильний вітер, але вже через два дні погода покращиться. Про це інформують в Українському гідрометцентрі, повідомляють "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у понеділок, 25 квітня, протягом дня у Києві можлива гроза із сильним вітром зі швидкістю 7-12 метрів на секунду, при цьому повітря прогріється до 20 градусів тепла. Вночі вівторка, 26 квітня, у столиці температура повітря коливатиметься від 9 до 11 градусів тепла, прогнозують дощі, вдень — гроза. Температура повітря у вівторок — до 18 градусів тепла, можливі пориви вітру.

Вже з середи, 27 квітня, погода у Києві буде сонячною та безхмарною до кінця робочого тижня. Температура повітря вночі коливатиметься від 5 до 7 градусів тепла, вдень — від 12 до 16 градусів зі знаком плюс. Опади з середи по п’ятницю синоптики не прогнозують. Швидкість вітру у ці дні — від 5 до 10 метрів на секунду.

Метеорологічних попереджень цього тижня по Києву немає. Погодні умови не несуть загрози, зазначили в гідрометцентрі. У п’ятницю, 29 квітня, у столиці прогнозують слабу геомагнітну бурю та невеличкі геомагнітні коливання у суботу, 30 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розквітлі тисячі квітів та зазеленіла травиця на газонах, а у парках побільшало людей. Дивіться нові світлини весняного Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися