Між Києвом та Сумами відновили курсування поїздів (РОЗКЛАД)

Доїхати до столиці та у зворотному напрямку можна без пересадок

Керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький анонсував відновлення курсування поїздів між Києвом та Сумами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал посадовця.

Між столицею України та Сумами з 28 квітня щоденно курсуватиме поїзд №779/780. Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що з Сум потяг відправлятиметься о 7:07 та прибуватиме до Києва о 13:00. На маршруті до столиці передбачені наступні зупинки з часом відправлення: Ворожба (8:22), Конотоп (9:38) та Ніжин (11:04).

З Києва до Сум поїзд відправлятиметься о 14:41 з прибуттям о 20:33. Відправлення з зупинок на маршруті до Сум: Ніжин (16:38), Конотоп (18:04), Ворожба (19:36).

Нагадаємо, на маршруті курсування кільцевої електрички у Києві відкрили станцію "Русанівка". Дивіться відео, що думають про це пасажири.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом та Ніжином збільшили кількість електричок. Подробиці та розклад по станції Київ-Пасажирський — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві кільцева електричка курсує тепер частіше та дивіться новий розклад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися