Відпочинок та парки: Буча отримала тисячі троянд з Донбасу (ФОТО)

Як виглядає головний парк звільненого від російських окупантів міста зараз

Звільненій від російських загарбників Бучі власник розплідника "Троянди і сади Донбасу" Віктор Масюк передав з Покровську у подарунок п’ять тисяч саджанців. Під троянди вже готують клумби у центральному парку, повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

Невдовзі бучанські комунальники спорудять трояндовий місток між Покровськом і Бучею.

"У працівників "Бучазеленбуд" нині "гаряча" пора: окрім догляду за парками і скверами треба встигнути додати нових кольорів і вдихнути життя у вулиці і двори, які звикли розквітати щороку. Окремі квіти, кущі і дерева не чекають "команди", а відгукуються на весняне тепло", — йдеться в повідомленні мерії Бучі.

Влада Бучі запевняє, що скоро нові клумби троянд почнуть оживати і зустрічати відвідувачів центрального парку неперевершеними барвами. Дивіться фото, як виглядає головний парк звільненого від російських окупантів міста зараз.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в парку "Кіото", що поблизу станції метро "Лісова", з’явилася ще одна улюблена киянами фотозона — розквітли сакури. Помилуватись красою можна й на фото.

Нагадаємо, у столиці розквітлі тисячі квітів та зазеленіла травиця на газонах, а у парках побільшало людей. Дивіться нові світлини весняного Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися