Київський зоопарк порадував дітей у лікарні "Охматдит" (ФОТО)

Маленькі пацієнти отримали неймовірні позитивні емоції

До Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" завітали працівники Київського зоопарку, щоб подарувати дітям позитивні емоції від спілкування з тваринами, інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення Київського зоопарку.

"У ці важкі часи головне підтримувати один одного. Тому ми з радістю прийняли запрошення приїхати до діток в НДСЛ "Охматдит" та подарувати їм можливість спілкування з тваринами-асистентами гуртка юних натуралістів Київзоо" — йдеться у повідомленні Київського зоопарку.

Неймовірні позитивні емоції маленьких пацієнтів Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" від спілкування з тваринами можна побачити на світлинах, які оприлюднив Київський зоопарк. Там подякували столичним лікарям за можливість долучитись до повернення здоров’я дітям.

"Адже немає нічого приємнішого, ніж бачити радісні обличчя дітлахів!" — наголосили в Київзоо.

З початком війни Київський зоопарк не приймає відвідувачів, але там триває життя. За час воєнного стану у Київському зоопарку змінилася поведінка деяких тварин. Наприклад, слон Хорас навчився одразу прямувати в укриття, коли чує сигнал повітряної тривоги. Підростає лемурчик Байрактар та оговтується тигриця Даліла, яку привезли змучену та втомлену від стресу з екопарку з-під Харкова. Як живуть тварини у Київському зоопарку під час війни зараз можна подивитись на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що контактний зоопарк XII Місяців готується до відкриття. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися