У Києві завершується реєстрація переселенців

В мерії столиці розповіли подробиці

У Києві завершується реєстрація людей, які були змушені покинути свої домівки через повномасштабне російське військове вторгнення. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, наразі в Києві офіційно зареєстровано понад 31,5 тисяч переселенців. "Зауважу! Реєстрація внутрішньо переміщених осіб (ВПО) відбувається до 30 квітня", — наголосив Поворозник.

Перший заступник мера Києва зазначив, що найбільше людей переїхали до столиці з Київської, Донецької та Чернігівської областей. У столиці найбільше зареєстрованих переселенців в Дарницькому, Дніпровському та в Святошинському районах.

Переселенцям нагадали, що для отримання державної допомоги і статусу ВПО, необхідно звернутися до районних управлінь соціального захисту населення у Києві або до центрів надання адміністративних послуг. Також заявку можна подати через мобільний додаток порталу "Дія". Контакти управлінь соцзахисту в Києві — за посиланням.

Читайте також, що з травня деякі внутрішньо переміщені особи не отримають грошей — яких категорій переселенців стосується скасування виплат соціальної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися