В Яготині посилять контроль за поведінкою молоді

Мер міста обурена розвагами під час війни

В Яготині посилять контроль за громадським порядком через зухвалу поведінку підлітків і молоді у воєнний час. Про це у відеозверненні заявила Яготинський міський голова Наталія Дзюба, передають "Коментарі".

"Я дуже попрошу батьків звернути увагу на мопеди, мотоцикли, так звані "авторалі", що розпочаті на території нашого міста. Я вже звернулася до нашої поліції для того, щоб посилити контроль за всім тим, що відбувається на території громади", — сказала Дзюба.

За її словами, в Яготині почнуть проводити рейди, щоб навести лад у місті. "Ми започаткуємо рейди представників міської ради спільно з військкоматом. Давайте дивитись за порядком в місті, за порядком в населених пунктах громади разом", — закликала міський голова.

Мер Яготина обурена поведінкою підлітків та молоді, які під час війни влаштовують у центрі міста розважальні дискотеки. "Це неможливо. Це переходить навіть рамки здорового глузду, коли на одній стороні України ллється кров, а на іншій стороні відбувається те, що абсолютно немає відношення до війни і до людської свідомості. Я прошу і закликаю кожного подумати", — наголосила Дзюба.

Мер міста закликала яготинців утриматись від розважальних заходів, поки в Україні триває війна, а батьків — звернути увагу на поведінку підлітків та патріотичне виховання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися