Для Київської області розробили проект відбудови: що передбачається

Фахівці обладміністрації вже провели аналіз ринку нерухомості Київської області

В Україні розроблено проект з відбудови житла на Київщині. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк у Телеграмі.

"Київщина зазнала величезних руйнацій. Без домівок залишилися тисячі сімей. І наша задача, як представників державної влади, забезпечити їх новим комфортним житлом . Ми підготували пропозиції для забудовників регіону. Часу для обговорення дуже мало, тому працюємо конструктивно, на результат", - заявив голова Київської ОВА Павлюк.

Розроблений проект має на меті будівництво нового житла для тих, хто постраждав у результаті війни.

Спеціалісти з облдержадміністрації вже проаналізували ринок нерухомості Київської області. Повідомляється, що загальна площа квартир, які введені в експлуатацію й готові до викупу, вже становить близько 42 000 кв. м. Кожна квартира буде обладнана сантехнікою та меблями. Наразі ведуться переговори із забудовниками щодо оптимальної ціни для купівлі квартир.

Також в Ірпені й Бородянці заплановане будівництво двох житлових комплексів по 50 000 кв. м. кожний. Зазначено, що будівництво триватиме 5 місяців.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві працює тимчасовий притулок для тварин. У тимчасовий притулок для тварин, що працює у Києві, привозять тварин, які втратили господарів або загубились в Ірпені, Бородянці, Гостомелі та інших населених пунктах Київської області.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3583


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися