Міжнародний фонд з п'яти країн допомагатиме у відновленні Київщини: подробиці

Представники фонду відвідають деокуповані населені пункти області

Представники влади Київської області провели зустріч із представниками Фонду "Партнерство за сильну Україну", де обговорили проект, що передбачає відбудову населених пунктів Київщини. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Олексій Кулеба в Телеграмі.

Багаторічну мультидонорську програму, яка допомагатиме Україні, утворили п‘ять країн, серед яких Велика Британія, Канада, Швеція, Швейцарія та США. Представники фонду - колишні військові.

На зустрічі з представниками фонду обговорили проекти щодо відновлення інфраструктури й підтримки діяльності ДСНС. 

"Ми вдячні світовій спільноті за увагу до війни в Україні. Дуже важливо саме зараз розпочинати проєкти по відновленню Київщини. Аби якнайшвидше повернути в регіон комфорт та безпеку", - заявив радник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк.

Найближчим часом представники фонду мають відвідати деокуповані міста й села Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "спецпристрої" російських окупантів показав керівник поліції Київщини. Військово-польовий телефон з минулого століття, "ноу-хау" російської армії та пропагандистські газети окупантів показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Також "Коментарі" писали, що мер Ірпеня розповів про кількість жертв російських окупантів. В Ірпені після звільнення міста від російських військових виявили 290 тіл загиблих мирних мешканців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися