Довгоочікуваний потяг: в Ірпені відновили залізничний міст, зруйнований під час боїв

Уперше за кілька тижнів на ірпінський залізничний вокзал прибула електричка

В Ірпені відновили міст, який був зруйнований під час боїв з російськими військовими. Через відновлений міст уже проїхав перший потяг. Це відбулося 7 травня. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Ірпеня Олександр Маркушин на своїй сторінці в Телеграмі.

"Сьогодні вперше за кілька тижнів на ірпінський залізничний вокзал прибула електричка. Дякую керівництву та колективу Укрзалізниці, Міністру інфраструктури, керівнику ОП й нашому Президенту за сприяння у швидкому відновленні нашого легендарного мосту", - повідомив мер Ірпеня у своєму Телеграмі.

У дописі Маркушина зазначається, що міст з'єднує шлях між Ірпенем і Києвом. Міський голова повідомляє, що одну частину мосту вдалося відновити повністю, натомість другу необхідно буде відбудовувати практично з нуля, адже вона була дуже сильно пошкоджена.

Олександр Маркушин опублікував відео, де видно, як уперше після відновлення по мосту проїхав потяг. Відео можна переглянути за посиланням.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у ДСНС показали, як майстерно знищують боєприпаси й міни окупантів на Київщині й опублікували відповідне відео. Після звільнення території Київщини від російських окупантів, робота працівників ДСНС із знешкодження мін і боєприпасів, залишених військовими РФ, триває.

Також "Коментарі" писали, що у КМДА розповіли, коли можна повертатися до Києва - "небезпека ще існує". Міський голова наголосив, що київська влада не може чогось дозволяти чи забороняти громадянам, однак може лише надавати рекомендації. Кличко наголосив, що повертатися до Києва зараз не варто.

Джерело: https://t.me/markushyn/2353


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися