Синоптики зробили прогноз погоди у Києві на вихідні

Якою буде погода у столиці найближчими днями

У Києві цього тижня прогнозують теплу сонячну погоду без опадів. Про це інформують в Українському гідрометцентрі, повідомляють "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, вночі у суботу,14 травня, в Києві можливі дощі з поривами вітру швидкістю від 5 до 10 метрів на секунду. Протягом дня у суботу в Києві буде сонячна та тепла погода без опадів. Температура повітря — до 22 градусів зі знаком плюс.

У неділю, 15 травня, температура повітря коливатиметься від 20 до 21 градусів тепла. Опадів у цей день синоптики не прогнозують. Проте в Укргідрометцентрі попередили, що у Києві з 14 по 16 травня переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

В мерії столиці нагадали киянам про заборону відвідування лісів під час воєнного стану та спалювання сухостою. У передмісті Києва досі триває розмінування та відвідування цих зон дуже небезпечно. Порушників штрафуватимуть.

Нагадаємо, у кількох парках Києва вже запрацювали фонтани, але в центрі їх поки що не вмикали. Де відпочити біля водограїв розповів мер столиці Віталій Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку "Прибережний", розташованому в затоці Берковщина, розквітають дерева та з’являються нові алеї. Дивіться фото, як виглядає ця зона відпочинку у Києві зараз.

Окрім того, у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися