Відпочинок у Києві прикрашають тисячі квітів: як виглядає парк "Наталка" (ФОТО)

Краєвиди столиці чудові та неповторні попри воєнний стан

Парк "Наталка", що на Оболоні, зустрічає відвідувачів різноманіттям квітів та розкішними краєвидами столиці. Світлини зони відпочинку оприлюднило комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Оболонського району Києва, передають "Коментарі".

За благоустроєм Києва слідкують, попри воєнний стан, щоб кияни та гості столиці змогли гарно відпочити усією родиною та помилуватися барвами природної краси.

"Парк "Наталка" продовжує квітувати, незважаючи на всі негаразди", — йдеться в коментарі до оприлюднених світлин КП УЗН Оболонського району Києва.

Парк "Наталка" — одне з затишних місць для сімейного відпочинку та дозвілля в Оболонському районі Києва. Загальна площа цієї локації складає 25 гектарів. Комплексну реконструкцію ландшафтного простору розпочали у 2013 році. Першу чергу оновленого парку мер Києва Віталій Кличко відкрив у 2017 році, другу — у 2018-му. Київський міський голова назвав парк "Наталка" золотим стандартом відпочинку, кращим за центральний парк в Нью-Йорку, адже там немає такого чарівного краєвиду на Дніпро.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку "Прибережний", розташованому в затоці Берковщина, розквітають дерева та з’являються нові алеї. Дивіться фото, як виглядає ця зона відпочинку у Києві зараз. 

Нагадаємо, у кількох парках Києва вже запрацювали фонтани, але в центрі їх поки що не вмикали. Де відпочити біля водограїв розповів мер столиці Віталій Кличко.

Окрім того, у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися