На трасі Київ – Ковель – Ягодин будують тимчасовий об'їзд (ФОТО)

Як споруджують переправу на місті зруйнованого мосту

На трасі міжнародного значення, відомій як "Варшавка", на місті зруйнованого мосту будують тимчасовий об'їзд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укравтодор".

Міжнародна магістраль Київ – Ковель – Ягодин об'єднує п'ять областей України та веде до пункту пропуску на кордоні з Польщею. На місті зруйнованого під час запеклих боїв з окупантами мосту неподалік межі Житомирської та Київської областей зараз споруджують переправу. Будівельні роботи ведуться на Житомирщині. В "Укравтодорі" оприлюднили фото зруйнованої споруди та процес зведення тимчасового мосту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині вже відкрили тимчасовий міст на Варшавській трасі. Переправа забезпечила транспортне сполучення Києва з Ірпінем, Бучею та Гостомелем.

Нагадаємо, найближчим часом під Києвом відновлять підірваний міст через річку Ірпінь, що поблизу Стоянки. Цю споруду на під’їзді до столиці зруйнували 25 лютого, щоб перешкодити наступу російських військ. Транспортне сполучення планують відкрити у Стоянці наприкінці травня. Подробиці та відео відновлювальних робіт — в нашому матеріалі.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися