Електрички з Києва курсуватимуть через Ірпінь до Тетеріва

"Укрзалізниця" відкрила нові маршрути

З Києва до Тетерева призначені низка приміських поїздів, що поєднають столицю з передмістям. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниця".

Перевізник розширив проєкт City Express у Києві та призначив зі столиці кілька електропоїздів. Електрички почнуть курсувати з Києва до Тетерева з понеділка, 16 травня. Нові маршрути забезпечать зручне сполучення зі столицею міст-сателітів, що найбільше постраждали від російського воєнного вторгнення — це Ірпінь, Буча, Ворзель та Бородянка.

Приміські поїзди з Києва до Тетеріва відправлятимуться з залізничної станції Святошин о 05:20 та 17:52, прибуття на кінцеву зупинку — о 07:09 та 19:38. У зворотному напрямку з Тетеріва — відправлення о 07:25 та 19:50, прибуття до Святошина — о 08:57 та 21:22.

"На станції Святошин пасажири можуть пересісти на кільцевий маршрут Kyiv City Express та продовжити поїздку до інших куточків Києва", — зазначили в "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзд Київ — Івано-Франківськ назвали "Стефанія Експрес". Вітати поїзд на вокзалах України будуть піснею "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

Нагадаємо, що у Києві кільцева електричка отримала зручнішу зупинку на станції Дарниця.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися