Між Києвом та Полтавою відновили рейси автобусів

Як курсує транспорт та де зупиняється

З центрального автовокзалу Полтави до Києва та у зворотному напрямку зараз відправляється низка автобусних рейсів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію автовокзалу "Полтава".

Полтавський автовокзал оприлюднив розклад руху автобусних рейсів до Києва. З Полтави до столиці автобуси відправляються 0 5:00, 6:00, 7:00, 9:00, 10:00, 12:00 та останній рейс о 15:00.

Окрім того, з 15 травня частково відновлено курсування міжнародного автобусного рейсу Харків — Кишинів. Поки що автобуси курсують в межах України та відправляються з автовокзалу Полтави о 12:40 до Києва. На маршруті руху наступні зупинки: Хорол, Лубни та Пирятин.

Дізнатися більше про графік руху автобусів з Полтави та забронювати квитки можна за посиланням. Каси центрального вокзалу Полтави працюють щодня з 7:00 до 19:00.

Нагадаємо, між Києвом та Полтавою відновили транспортне сполучення міжнародною трасою. Як виглядає одна з найважливіших магістралей в Україні можна подивитись відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині відкрили тимчасовий міст на Варшавській трасі. Переправа забезпечила транспортне сполучення Києва з Ірпінем, Бучею та Гостомелем.

Найближчим часом під Києвом відновлять підірваний міст через річку Ірпінь, що поблизу Стоянки. Цю споруду на під’їзді до столиці зруйнували 25 лютого, щоб перешкодити наступу російських військ. Транспортне сполучення планують відкрити у Стоянці наприкінці травня. Подробиці та відео відновлювальних робіт — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися